Augmented Reality

Vi har nu möjlighet att bygga 3D-modeller för att visualisera i Förbättrad Verklighet (Augmented Reality) genom att använda Appen: Augment8™

ipad-flat-base

ipad-spout

Augment8 ™ gör det möjligt för användaren att visualisera sin förpackningsdesign som om den verkligen fanns. Användningen av Augmented Reality innebär att du kan se ett objekt i tre dimensioner i alla miljöer du väljer och kunna titta på det från alla håll. Vänligen titta på videon för att se en stor demonstration på hur detta fungerar.

 

Augment8 ™ är ett av de bästa sätten att se och visa dina förproduktionskoncept vid gruppmöten eller projektförsäljning, eller helt enkelt för att visa upp din produkt / projekt i ett spännande och nytt sätt. Använd Augment8 ™ för att fånga uppmärksamheten hos dina klienter, kunder eller till och med dina konkurrenter utan att du ska behöva ha kostsamma, verkliga prototyper.

Enkel att använda...

Ladda ner Augment8™ appen från Apple App Store eller Google Android och skriv ut AR-markören. Starta Augment8 ™ och tryck på QR-kodknappen. Skanna koden på den här sidan för att välja modell och peka enheten på den tryckta markeringen!

 

easy-lock-logosliderite-logo el-zip-logo

logo-PAFApact-logobrc-logo2iso-9001-logoiso-14001-logo

Öppettitder

Vår supportlinje är öppen måndag till fredag mellan 08:00 och 18:00.

Ring: +44 (0) 1926 651 451


sales@tylerpackaging.co.uk

 

 

Huvudkontor

Tyler Packaging Ltd
Fosse Way, Chesterton, Leamington Spa, Warwickshire, CV33 9JY, UK