Design Studio

Vi erbjuder ett komplett design och ursprungspaket anpassat till kraven för att skriva ut på flexibla förpackningar. De två metoder vi använder för att skriva ut stora utskriftsvolymer är Flexografiskt och Rotogravyr. Den moderna, datoriserade gravyrtekniken har betydligt minskat handläggningstiderna och priset för rotogravyrtryck så det är nu ett lönsamt alternativ till Flexografitryck.

Högupplöst Flexo

Flexografitryck förbättrar också med tillkomsten av ny teknik, varav den senaste är Högupplöst (HD) Flexo.

HD Flexo är en relativt ny process vid produktionen av digitala Flexografiska plattor och tryck. Tyler Packaging utnyttjar de senaste förbättrade HD plattorna för att leverera högre kvalitet och mer konsekventa Flexografiska tryckresultat än vad som går att göra med vanliga digitala Flexoplattor / utskrifter. Tyler arbetar i nära samarbete med YRG Solutions för att utnyttja HD-plattor som produceras på Storbritanniens första infogad UV CDI platta istället för att använda konventionella rörformiga, plattramade UV-exponeringssystem.

Med HD Flexo kan skärm domar i flexotryck ökas, samtidigt som man minskar storleken på den minst utskrivbara punkten. Detta ger enastående utskrifter över hela tonomfånget; bländande ljus, stabila mellantoner, mjuka övergångar och betydligt högre bläcktäthet uppnås genom att använda systemet, i kombination med en speciell visningsteknik. De högre bildupplösningsplattorna ger skarpare bilder, mjukare vinjetter / nyanser och en förbättrad färgskala.
Den jämna offsetkvalitet och djuptryck har alltid varit överlägsen mot vanlig Flexo. Men med ankomsten av HD Flexo har gapet mellan dem blivit betydligt mindre, vilket resulterar i stabila, levande färger och förbättrad utskriftskvalitet. HD Flexo höjer branschstandarden inom Flexografitryck och som så kan den processen nu nå offsettrycket och jämföras med högre djuptryckkvalitet för många olika förpackningsprojekt.

Digitaltryck

Denna process är idealisk för mycket kortsiktiga utskrifter och finns i utskriftsbredder upp till 450mm. Ankomsten av digitala trycktekniker innebär att vi kan skriva ut utan att behöva plattor vilket gör det möjligt för högkvalitativa tryckta filmer att produceras väldigt snabbt.

easy-lock-logosliderite-logo el-zip-logo

logo-PAFApact-logobrc-logo2iso-9001-logoiso-14001-logo

Öppettitder

Vår supportlinje är öppen måndag till fredag mellan 08:00 och 18:00.

Ring: +44 (0) 1926 651 451


sales@tylerpackaging.co.uk

 

 

Huvudkontor

Tyler Packaging Ltd
Fosse Way, Chesterton, Leamington Spa, Warwickshire, CV33 9JY, UK